In onze webshop kunt u op verschillende manieren betalen:

IDEAL

1. iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

2. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

3. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank.

4. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

5. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

6. Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Mistercash / Sofort banking

Voor onze klanten uit België en Duitsland, hebben wij gekozen voor twee betaalsystemen. Met dezelfde gemakken als iDEAL zijn er voor onze klanten Mistercash of Sofort banking geïmplementeerd, beide veilig en vertrouwd via onze betaal provider Sisow.

Paypal

Ook Paypal behoort tot de mogelijkheden, hier dienen wij wel variabele kosten van 3.5% per bestelling voor te rekenen. Hoe hoog de kosten zijn van elke betaling via Paypal is te zien ten tijde van de keuze betaalsystemen.
 

AFTERPAY

AfterPay voert voor HuisEnTuinDecoratie.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €200,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AFHALEN

U besteld online en rekent af via de Ideal betaalmethode. Zodra de bestelling afhaal gereed is ontvangt u hiervan een email.

OVERBOEKEN

U plaatst de bestelling op onze website waarvan u direct de bevestiging ontvangt. Vervolgens maakt u het factuurbedrag over op onze rekening, het rekeningnummer is weergegeven op de factuur. Zodra het factuurbedrag op onze rekening staat zullen wij de order versturen.