Boeddhabeelden

Of je nou op zoek bent naar een lachende grote, een liggende happy of alleen het hoofd, ook jij kunt hier het Boeddhabeeld kopen waarnaar je gezocht hebt! Je kunt hier voordelig en eenvoudig een Boeddha kopen voor binnen of buiten in de tuin.

Bekijk direct hieronder het aanbod van de mooiste Buddha huis en tuinbeelden. Scroll nu naar beneden!

Boeddhabeeld tuin is gemaakt van een sterk materiaal

Onze Boeddhabeeld tuin zijn allemaal gemaakt van het sterke material fiberclay. Dit is een combinatie van klei en glasvezel. Het maakt de tuinbeelden licht in gewicht waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn, en ze zijn zeer millieuvriendelijk door deze samenstelling. In ons mooie assortiment van fraaie Boeddhabeelden voor buiten vind je de grote dikke happy en lachende Boeddha, diverse soorten Shaolin monnik beeldjes, boeddha op olifant, Kwan Yin Buddha, Boeddha hoofd, en de gerechtigheid en mediterende Boeddha. Daarnaast verkopen wij ook een prachtige  Boeddhistische pagode en de welbekende horen zien en zwijgen beeldjes. Wil je het complete aanbod in 1 oogopslag direct zien? Klik dan hier op Boeddhabeelden voor in de tuin en maak direct je keuze!

Boeddha beelden voor binnen te koop

De Boeddha beelden voor binnen zijn gemaakt van het stevige materiaal polyresin. Dit is een duurzame kunsthars verbinding dat vaak gebruikt wordt voor de vervaardiging van decoratieve meubelen, beeldjes en pijpjes. Het kan met uiterste precisie gegoten worden waardoor er veel details zichtbaar kunnen worden gemaakt.

Maak snel je keuze uit het assortiment van de liggende Boeddha, de Boeddha shaolin monnik, Buddha beeld in meditatie houding, en in de kleermakerszit. Ook worden er in deze shop regelmatig leuke kleinere Boeddha’s verkocht welke mensen op de schouw of in de vensterbank neerzetten. Bekijk snel het gehele assortiment en klik nu hier op boeddhabeelden binnen en bestel direct jouw decoratieve Boeddhist beeld!

Wil je een stukje geschiedenis over het Boeddhisme uit geschrifte tot je nemen? Lees dan verder.

Voor de oorsprong van Boeddhisme en Boeddhabeeld moeten we ver terugkijken. De betekenis van het Buddha valt terug te voeren op de daden van een man die volgens de mare lang geleden leefde, ver voor Christus. Hij heette Siddharta Gautama, werd als prins geboren, kwam uit Nepal en gaf de veilige omgeving en rijkdom waarin hij leefde op, om aan zijn spirituele ontwikkeling te werken. De genoemde man vergaarde vele nieuwe inzichten en werd omarmd door miljoenen mensen. En dat is vandaag de dag nog steeds zo. Siddharta Gautama groeide uit tot een spiritueel leider en kreeg de naam Boeddha toebedeeld.

Boeddha betekenis beelden

De Boeddha betekenis is letterlijk; hij die is ontwaakt. Omdat bovengenoemde spirituele leider in de oudheid door middel van meditatie verlichting bereikte, werd hij zo genoemd. Hij slaagde er volgens de overlevering in, om negatieve gedachten uit zijn geest te bannen en het positieve naar voren te halen. De kennis van Buddha word al heel lang doorgegeven en zijn geschriften en toespraken worden nog steeds veelvuldig geciteerd. Vandaag de dag nos is zijn aanwezigheid alom voelbaar voor degenen die geloven in het Boeddhisme.

Voordelig een Boeddhabeeld kopen van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs doe je hier!