Ik heb een kapot of beschadigd product ontvangen. Wat nu?

Dit is heel vervelend. Met een kwaliteitscontrole voorafgaand aan de verzending proberen we dit te voorkomen. Als je onverhoopt toch een kapot of verkleurd product van ons hebt ontvangen, neem dan gelijk (dan wel binnen 48uur) contact op met onze klantenservice via klantenservice@huisentuindecoratie.com. Wij ontvangen graag vier foto’s van het defect, te weten; Overzicht verzenddoos, leesbare verzendsticker, het ingepakte beeld (mits mogelijk), het defect aan het beeld.

Hoe kan ik een klacht melden over een product/levering?

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de service gerichtheid naar jou als klant. We willen namelijk dat je tevreden bent over onze producten en dienstverlening. Daarom raden wij je aan met een klacht over een product een e-mail te sturen naar: klantenservice@huisentuindecoratie.com. Zet in deze e-mail een paar duidelijke foto’s of / en een omschrijving van de klacht. Vervolgens nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om tot een passende oplossing te komen. 

Ook kun je een klacht over een product, dienst of de service van ons indienen via het klachtenformulier van de Stichting Webshop Keurmerk. Deze is te vinden op de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar ons als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd.

Wat is mijn garantieperiode?

De garantie geldt volgens de wettelijke rechten van de consument. Mocht er een klacht ontstaan buiten de periode van 6 maanden dan is het mogelijk dat hier nog een fabrieksgarantie op van toepassing is maar dit is slechts het geval in een beperkt aantal gevallen.
Neem voor vragen over specifieke gevallen altijd contact op met onze klantenservice via info@huisentuindecoratie.com.

Waar is garantie op gebasseerd?

Garantie en de garantieperiode zijn conform de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie vastgesteld. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. De fabrieksgarantie is zeer verschillend per fabrikant.