Over Huis En Tuin Decoratie.com

HuisEnTuinDecoratie.com is een webwinkel waar je meer dan 500 design, unieke, funny producten ontdekt die passen bij jouw interieur en exterieur. We hebben betaalbare producten van woonaccessoires en tuindecoratie tot prachtige boeddhabeelden. Het is onze ambitie om voor iedereen unieke, exclusieve producten bereikbaar te maken. 

De mooiste huis en tuin producten vind je bij HuisEnTuinDecoratie.com

HuisEnTuinDecoratie.com heeft meer dan 500 producten in de collectie. Bij HuisEnTuinDecoratie.com vind je woonaccessoires van de Jolipa collectie en daarnaast is HuisEnTuinDecoratie.com officieel dealer van de StoobZ collectie. Naast deze collectie leveren we prachtige tuinbeelden en een hele range potterie voor binnen en buiten. Daarmee bieden we een volledig aanbod welke je mag verwachten van een woon- en tuinspeciaalzaak.

HuisEnTuinDecoratie.com staat voor je klaar

HuisEnTuinDecoratie.com heeft een webshop en een showroom waar de producten te bezichtigen zijn.

  • Webshop: Een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste product vindt dat past bij jouw smaak en budget. 
  • Showroom: Op afspraak kun je een bezoek brengen aan onze showroom. Onder het genot van een lekker kopje koffie kunnen de producten worden bekeken en gelijk worden meegenomen. 
  • Service staat hoog in het vaandel bij HuisEnTuinDecoratie.com. Graag willen we je zo goed mogelijk informeren over onze producten en wat je er van mag verwachten. Mocht er iets nog niet duidelijk zijn neem dan contact met onze klantenservice op.

Bezoek ook eens onze showroom:
Nijverheidsweg 103e
8071DD Nunspeet

Ons team: passie voor decoratie, een bijzonder cadeau!