Hoeveel dagen mag ik een product op zicht hebben?

Voor bestellingen die je via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Dit betekent dat je als koper recht hebt op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Binnen deze periode kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken over het retourneren van het product. Wij geloven dusdanig in onze artikelen dat je bij ons maar liefst tot 30 dagen na ontvangst je artikel mag retourneren!

Hiervoor gelden wel de volgende voorwaarden:

  1. Kosten van de retourzending komen voor je eigen rekening
  2. Producten moeten onbeschadigd en – voor zover mogelijk – in de originele verpakking worden geretourneerd. Uiteraard mag je de verpakking hebben opengemaakt om het product te kunnen beoordelen.
  3. Producten die op maat gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Download voor elke retourzending het formulier herroeping. – Download het formulier hier – 
Het formulier dient bij het artikel bijgesloten te zijn ten tijde van retournering. 

Na het verstrijken van de afkoelingsperiode is het helaas niet meer mogelijk de producten te retourneren, tenzij je daarvoor een afwijkende afspraak met ons hebt gemaakt. Wel kun je aanspraak maken op de garantiebepaling van het betreffende product. HuisEnTuinDecoratie.com hanteert een garantietermijn die overeen komt met de fabrieksgarantie die gelden naast en onverminderd de wettelijk rechten van de consument. Neem contact met ons op, zodat we samen met jou de juiste stappen kunnen bepalen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0341 700274 (ma – vr 9:00 – 17:00) of per email: klantenservice@huisentuindecoratie.com.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Na het aanmelden van de retourzending aan onze klantenservice, kunt u via het formulier herroeping de bestelling retour zenden aan; Gerichte Keuze, Nijverheidsweg 103E, 8071 DD, Nunspeet.
– Download het formulier hier – 

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Wij vragen hiervoor je begrip. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar HuisEnTuinDecoratie.com worden verzonden, zullen wij helaas moeten doorberekenen. 

Heb je een klacht, verbeterpunten of tips voor ons? Mail deze dan naar info@huisentuindecoratie.com of verstuur deze schriftelijk naar:

HuisEnTuindecoratie.com
T.a.v. Afdeling klantenservice 
Nijverheidsweg 103e
8071DD Nunspeet 

Je ontvangt binnen 30 dagen een inhoudelijke reactie.