HuisEnTuinDecoratie.com: Boeddha tuinbeelden uitgestald

De tuinbeelden van Boeddha behoren tot de meest favoriete producten van onze klanten. Veel mensen vragen speciaal naar deze decoraties. We hebben Boeddha tuinbeelden voor in het huis en in de tuin. De keuze is groot. Boeddha was volgens de overlevering een prins die de rijkdom opgaf en zijn veilige omgeving verliet om op zoek te gaan naar spirituele verheffing. Hij slaagde in zijn opzet.

Na een lange speurtocht bereikte hij dit door middel van meditatie verlichting. Daarna werd hij Boeddha genoemd: hij die is ontwaakt. Sommigen noemden hem ook wel de Boeddha. Hij kon negatieve gedachten uit zijn geest bannen en het positieve in hem oproepen. Hij kon zijn geest zuiveren, zo werd verteld.

Zijn opvattingen en denkbeelden werden uiteindelijk een leer, die culmineerde in wat nu het Boeddhisme wordt genoemd. De invloeden hiervan zijn wereldwijd groot. Niet voor niets hebben zoveel mensen belangstelling voor Boeddha beelden.

Bestel tuinbeelden van Boeddha via onze webshop

Onze Boeddhabeelden bestelt u gemakkelijk via onze webshop. Wilt u meer weten over onze tuinbeelden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

zoek